SİVAS / MERKEZ - Buruciye İşitme Engelliler İlkokulu

Buruciye İşitme Engelliler İlkokulu

Kılavuz Mahallesi 13.Sokak No3 58060 Merkez/SİVAS
Vizyon
Özgün çalışmaları ile Türkiye genelinde “İşitme Engeliler İlköğretim Okulları” arasında örnek gösterilen okul olmak.
Misyon
Özel Eğitim gerektiren bireylerin, özel eğitim yöntem ve araçları kullanılarak eğitsel ve sosyal gereksinimleri desteklenerek, çıkacakları zorlu hayat yolculuğunda güvenli ve gerekli donanıma sahip bireyler olarak bağımsız yaşam becerilerini kazandırmak.
Başarılar
1992’de futbol Türkiye Şampiyonu,kızlar 400 m. Türkiye 1. liği, 2001-2002 Öğretim Yılı İşitme Engelli Okullar Spor Oyunları Türkiye Birinciliği Yarışmalarında Futbol Türkiye Şampiyonluğu, Uzun Atlama Türkiye 1. liği, 4x100 m. Bayrak Yarışında Türkiye 1. liği. Bunlardan başka "İşitme Engelli Okullar Spor Oyunları Yarışmalarında" ferdi ve takım yarışmalarında okulumuzun birçok ikincilik ve üçüncülük dereceleri ile birlikte halk oyunları teşvik ödülleri ve "Beyaz Bayrak" ödülü vardır.
9.00-14.40
Doğal Gaz
Toplu taşıma araçları ile sehir içi ulaşım sağlanmaktadır
Kılavuz Mahallesi - 13.Sokak No:3 58060 Merkez/SİVAS